04/01/2024 04/01/2024 Για το θαύμα της δικής του ζωής, για το πώς η μητέρα του παράκουσε την προσταγή του πατέρα του και δεν έκανε έκτρωση, είχε μιλήσει στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κυρός Αλέξανδρος.  Ο μακαριστός Ιεράρχης, ο οποίος στις 19 Δεκεμβρίου 2023 εκοιμήθη σε ηλικία 87 ετών, ύστερα από 39 χρόνια...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 11:44

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ο Μαντινείας κυρός Αλέξανδρος για το θαύμα της ζωής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Ο Μαντινείας κυρός Αλέξανδρος για το θαύμα της ζωής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το θαύμα της δικής του ζωής, για το πώς η μητέρα του παράκουσε την προσταγή του πατέρα του και δεν έκανε έκτρωση, είχε μιλήσει στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κυρός Αλέξανδρος. 

Ο μακαριστός Ιεράρχης, ο οποίος στις 19 Δεκεμβρίου 2023 εκοιμήθη σε ηλικία 87 ετών, ύστερα από 39 χρόνια Αρχιρεωσύνης και 28 χρόνια ποιμαντορίας στην ιστορική Μητρόπολη, είχε μιλήσει στην κάμερα του ope.gr και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο, κατά το οδοιπορικό που είχε κάνει το Πρακτορείο το 2018 στην Ιερά Μητρόπολη.

“Όταν έμεινε έγκυος η μητέρα μου σε εμένα, ο πατέρας μου την πίεζε να κάνει έκτρωση. Γεννήθηκα χάριν της μητέρας μου και την επιμονή της να με φέρει στην ζωή”, είχε πει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων