23/12/2022 23/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος δέχθηκε στο γραφείο του στο Επισκοπικό Μέγαρο την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, μικρούς και μεγάλους οι οποίοι του έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Επίσης, τα Κάλαντα είπαν στον Σεβασμιώτατο, η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως, αντιπροσωπεία Στρατιωτών, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Η ΖΟΩΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ», ιεροψάλτες...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 21:09

Μικροί και μεγάλοι έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Μικροί και μεγάλοι έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος δέχθηκε στο γραφείο του στο Επισκοπικό Μέγαρο την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, μικρούς και μεγάλους οι οποίοι του έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Επίσης, τα Κάλαντα είπαν στον Σεβασμιώτατο, η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως, αντιπροσωπεία Στρατιωτών, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Η ΖΟΩΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ», ιεροψάλτες και άλλοι.

Ακόμη, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης και ευχήθηκε για τις άγιες ημέρες. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και του ευχήθηκε πλούσια την ευλογία του Χριστού, που σε λίγο γεννάται, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στα του Δήμου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων