19/01/2022 19/01/2022 Την Κυριακή 23η Ιανουαρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα τελεσθεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδήμων Αρχιερέων των θεοφιλώς Αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και όλων των Ιερέων των Ιερατευσάντων ευλαβώς στον ως άνω Μητροπολιτικό Ιερό Ναό και των κτιτόρων, ευεργετών και δωρητών αυτού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 22:01

Μνημόσυνο για τους Αρχιερείς της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τους Αρχιερείς της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας

Την Κυριακή 23η Ιανουαρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως θα τελεσθεί Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδήμων Αρχιερέων των θεοφιλώς Αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και όλων των Ιερέων των Ιερατευσάντων ευλαβώς στον ως άνω Μητροπολιτικό Ιερό Ναό και των κτιτόρων, ευεργετών και δωρητών αυτού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος καλεί τους πιστούς να προσέλθουν και εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης να συμπροσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους.

Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερο μνημόσυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων