13/11/2023 13/11/2023 Την γενέτειρά του, το χωριό Πάπαρι Μαντινείας και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε την Κυριακή (Η΄ Λουκά), 12 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού εξαδέλφου του, Δημητρίου Παπαδοπούλου. Ο Δημήτριος Παπαδόπουλος ήταν το...
13 Νοεμβρίου, 2023 - 7:27
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2023 - 8:47

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στη γενέτειρά του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στη γενέτειρά του

Την γενέτειρά του, το χωριό Πάπαρι Μαντινείας και τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε την Κυριακή (Η΄ Λουκά), 12 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού εξαδέλφου του, Δημητρίου Παπαδοπούλου.

Ο Δημήτριος Παπαδόπουλος ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά του μακαριστού Ιερέως και Εφημερίου της ενορίας Πάπαρι Παναγιώτου Παπαδοπούλου και υπήρξε Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους συγχωριανούς του και στους υπολοίπους παρισταμένους για το πρόσωπο του μακαριστού συγγενούς και συγχωριανού τους, εξήρε τα χαρίσματα του ανδρός και ευχήθηκε να έχει ανάπαυση η ψυχή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων