23/12/2021 23/12/2021 Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, το πρωί της Τετάρτης, 22ας Δεκεμβρίου 2021, παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη εορτή του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Η Ζωοδόχος Πηγή», που πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Τα μικρά παιδιά, με τις αγνές καρδιές τους, και οι δασκάλες τους ετοίμασαν και παρουσίασαν με...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 9:03

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού

Εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, το πρωί της Τετάρτης, 22ας Δεκεμβρίου 2021, παρευρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη εορτή του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Η Ζωοδόχος Πηγή», που πραγματοποιήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Τα μικρά παιδιά, με τις αγνές καρδιές τους, και οι δασκάλες τους ετοίμασαν και παρουσίασαν με πολύ μεράκι την εκδήλωση, αποδίδοντας εορταστικούς ύμνους, κάλαντα, ποιήματα και δρώμενα.
Οι γονείς και οι υπόλοιποι παριστάμενοι χάρηκαν και απόλαυσαν τα μικρά παιδιά, αλλά περισσότερο απ’ όλους το ευχαριστήθηκαν τα ίδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων