01/01/2021 01/01/2021 Τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του νέου κορονοιού, τελέστηκε χθες, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, τελέστηκε ο Εσπερινός της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Στην Ακολουθία χοροστατάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος υπό του Βοηθού Επισκόπου του, Θεοφιλεστάτου Τεγέας κ. Θεοκλήτου και Κληρικών της Μητροπόλεως. Τον...
01 Ιανουαρίου, 2021 - 8:28

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Τριπόλεως

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Τριπόλεως

Τηρουμένων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του νέου κορονοιού, τελέστηκε χθες, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, τελέστηκε ο Εσπερινός της πανηγύρεως του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Στην Ακολουθία χοροστατάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, πλαισιούμενος υπό του Βοηθού Επισκόπου του, Θεοφιλεστάτου Τεγέας κ. Θεοκλήτου και Κληρικών της Μητροπόλεως.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γερμανός Μίχος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού και Νεομαρτύρων Τριπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων