01/01/2021 01/01/2021 Πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Τρίπολης τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό και κατόπιν χοροστάτησε στη Δοξολογία για την είσοδο στο νέο έτος, με την παρουσία των πιστών και των Αρχών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα...
01 Ιανουαρίου, 2021 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2021 - 15:43

Πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη

Πανηγύρισε ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός της Τρίπολης τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό και κατόπιν χοροστάτησε στη Δοξολογία για την είσοδο στο νέο έτος, με την παρουσία των πιστών και των Αρχών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού. 

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έδρα της ενώ αντάλλαξε ευχές με τον Περιφερειάρχη κ. Π. Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Λαμπρόπολου, τον Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Κ. Τζιούμη και άλλες τοπικούς άρχοντες.

Χ.Α. Μπίτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων