06/04/2023 06/04/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας εν όψει της εορτής της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, προσέφερε δέματα αγάπης προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω του φιλανθρωπικού της προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ». Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, παρεδόθησαν στους υπευθύνους των Ενοριών της Τρίπολης και της Κυνουρίας τα συγκεντρωθέντα...
06 Απριλίου, 2023 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2023 - 22:17

Παράδοση Πασχαλινών δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Διαδώστε:
Παράδοση Πασχαλινών δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας εν όψει της εορτής της λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, προσέφερε δέματα αγάπης προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω του φιλανθρωπικού της προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ».

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, παρεδόθησαν στους υπευθύνους των Ενοριών της Τρίπολης και της Κυνουρίας τα συγκεντρωθέντα δέματα που περιείχαν τρόφιμα, φρούτα και κρέας.

Τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώθηκαν: 700 κ. πατάτες, προσφορά του κ. Δ. Μπαμπανικολού από την Τεγέα, 250 κ. αχλάδια προσφορά του κ. Πέτρου Τζουράλα εμπόρου αγροτικών προιόντων, 2 τόνοι πορτοκαλιών προσφορά του κ. Η. Μπουντούρη εκ των κτημάτων της Ιεράς Μονής Γοργοϋπηκόυ Νεστάνης στο Ελληνικό Αργολίδος, 1000 κ. κατεψυγμένου κρέατος προσφορά εμπόρου της τοπικής κοινωνίας.

Η Ιερά Μονή Μαλεβής προσέφερε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ελαιολάδου, ζυμαρικών και γαλακτομικών προιόντων καθώς και πολλοί συμπολίτες μας προσέφεραν την αγάπη τους ατομικά σ’αυτήν την προσπάθεια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος ευχαριστεί όλους όσους προσέφεραν στο φιλανθρωπικό αυτό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεώς, στηρίζοντας με την αγάπη τους τον συνάνθρωπο. Τέλος εύχεται πατρικώς σε όλους καλό και πανεφρόσυνο Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων