23/11/2020 23/11/2020 Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο εψάλη το απόγευμα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2020 με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως για την απαλλαγή από την πανδημία του κορωνοϊού.  Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως όπου ανέγνωσε...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 21:45

Παράκληση για την απαλλαγή από την πανδημία στη Μητρόπολη Μαντινείας

Διαδώστε:
Παράκληση για την απαλλαγή από την πανδημία στη Μητρόπολη Μαντινείας

Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο εψάλη το απόγευμα της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2020 με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως για την απαλλαγή από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως όπου ανέγνωσε και την ειδική ευχή της Ιεράς Συνόδου για την αποτροπή της λοιμικής νόσου ευχόμενος ταχεία ανάρρωση και υγεία στους ασθενείς και την απαλλαγή από αυτή τη σκληρή δοκιμασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων