16/09/2021 16/09/2021 Με την πρέπουσα ιερότητα εορτάστηκε η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Ο Σέβασμιώτατος Μητροπολίτης, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τέλεσε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας λειτούργησε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επάνω...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 20:01

Πλημμύρισε από βασιλικά η Αρκαδία (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πλημμύρισε από βασιλικά η Αρκαδία (ΦΩΤΟ)

Με την πρέπουσα ιερότητα εορτάστηκε η Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Σέβασμιώτατος Μητροπολίτης, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τέλεσε την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας λειτούργησε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επάνω Χρέπας.

Το απόγευμα στις 6:30 στον Μητροπολιτικό Ναό τελέσθηκαν οι Χαιρετισμοί του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου και Εφημερίων της πόλεως.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε για τον Τίμιο Σταυρό, το Ζωηφόρο και Πανάγιο Ξύλο, επάνω στο οποίο υπεγράφη με το Τίμιο Αίμα του Κυρίου η Σωτηρία του κόσμου.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων