06/07/2021 07/07/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, κατά τον μήνα Ιούλιο, που κλείνουν οι υπηρεσίες των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, κατεβαίνει στη δεύτερη έδρα της Μητροπόλεως, στο Λεωνίδιο της Κυνουρίας, προς κάλυψη και των εκεί ποιμαντικών και υπηρεσιακών θεμάτων. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, ευλόγησε και βοήθησε στη συγκομίδη πατάτας στα κτήματα της Ιεράς...
06 Ιουλίου, 2021 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 1:15

Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Μαντινείας στην επαρχία Κυνουρίας

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη Μητροπολίτη Μαντινείας στην επαρχία Κυνουρίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, κατά τον μήνα Ιούλιο, που κλείνουν οι υπηρεσίες των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, κατεβαίνει στη δεύτερη έδρα της Μητροπόλεως, στο Λεωνίδιο της Κυνουρίας, προς κάλυψη και των εκεί ποιμαντικών και υπηρεσιακών θεμάτων.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, ευλόγησε και βοήθησε στη συγκομίδη πατάτας στα κτήματα της Ιεράς Μονής Σίντζας, που προορίζονται για τα Ιδρύματα και τα φιλανθρωπικά προγράμματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Σάββατο 3 Ιουλίου επισκέφθηκε και παρακολούθησε τις εξελίξεις στα ανακαινιστικά έργα, που επιτελούνται στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Μουράς στο Παλαιοχώρι Κυνουρίας.

Την Κυριακή το πρωί, 4 Ιουλίου, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ελώνης, όπου και εκτέλεσε χρέη Ψάλτου.

Σήμερα, Τρίτη 6 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον νεοανεγειρόμενο και εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αρκαδικό Χωριό.



H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων