13/07/2020 13/07/2020 Την συγκομιδή της πατάτας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μαζί με άλλους κληρικούς και με εθελοντές πολίτες, όπως κάθε χρόνο, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις εκτάσεις της Ιεράς Μονής  Αγίου Νικολάου Σίντζας στην Πλάκα Λεωνιδίου.  Τα κτήματα της Εκκλησίας καλλιεργούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους και παράγουν οικολογικά προϊόντα...
13 Ιουλίου, 2020 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2020 - 21:29

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η “συγκομιδή πατάτας”

Διαδώστε:
Πραγματοποιήθηκε και φέτος η “συγκομιδή πατάτας”

Την συγκομιδή της πατάτας πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μαζί με άλλους κληρικούς και με εθελοντές πολίτες, όπως κάθε χρόνο, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις εκτάσεις της Ιεράς Μονής  Αγίου Νικολάου Σίντζας στην Πλάκα Λεωνιδίου. 

Τα κτήματα της Εκκλησίας καλλιεργούνται σε όλη τη διάρκεια του έτους και παράγουν οικολογικά προϊόντα όπως βερίκοκα, ελιές, πατάτες,  ντομάτες, μελιτζάνες και άλλα τα οποία διατίθενται για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως αλλά και για το “καλάθι του Πτωχού Αδελφού”, ένα πρόγραμμα φιλανθρωπίας από την Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος συμμετέχει ενεργά στις εργασίες οδηγώντας ακόμα και το τρακτέρ ενώ τονίζει ότι δε το κάνει για εντύπωση αλλά για παράδειγμα. Μετά την συγκομιδή της πατάτας ακολούθησε γεύμα στον περίβολο της μικρής Εκκλησίας η οποία βρίσκεται στο κτήμα. 

Δείτε φωτογραφίες του κ. Χρήστου Μπίτα:

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων