01/04/2024 01/04/2024 Το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας δέχθηκε την αγάπη και την ευγενή προσφορά τριών χιλιάδων κιλών πορτοκαλιών και λεμονιών το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024. Η προσφορά αυτή του κ. Ηλιού Μπουντούρη, αγρότη εκ του Ελληνικού της Αργολίδος και καλλιεργητού κτημάτων της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Γοργοεπηκόυ Νεστάνης Μαντινείας, έχει...
01 Απριλίου, 2024 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2024 - 20:46

Προσφορά φρούτων στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Διαδώστε:
Προσφορά φρούτων στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας δέχθηκε την αγάπη και την ευγενή προσφορά τριών χιλιάδων κιλών πορτοκαλιών και λεμονιών το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.

Η προσφορά αυτή του κ. Ηλιού Μπουντούρη, αγρότη εκ του Ελληνικού της Αργολίδος και καλλιεργητού κτημάτων της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Γοργοεπηκόυ Νεστάνης Μαντινείας, έχει σκοπό την ενίσχυση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Ήδη τα φρούτα διενεμήθησαν στις ενορίες της Τριπόλεως, στο Δεκάζειο Γηροκομείο και στους Παιδικούς Σταθμούς της Μητροπόλεως.

Αυτές τις ημέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και με την ευλογία του Τοποτηρητού, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ. Ευσταθίου το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» έχει εντείνει τις προσπάθειές του, έτσι ώστε να μπορέσει να συλλέξει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να τα διανείμει προς κάθε κατεύθυνση, με σκοπό να απαλύνει την ανέχεια των δοκιμαζομένων εκ της οικονομικής κρίσεως αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας αναφέρει πως «ο Σεβασμιώτατος Τοποτηρητής μας, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Ηλία Μπουντούρη για τη σημαντική προσφορά του στο Φιλανθρωπικό μας Πρόγραμμα και του εύχεται έτη πολλά και ευλογημένα, υγεία και καλό Πάσχα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων