14/09/2020 14/09/2020 Εορτάστηκε η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος την παραμονή της εορτής χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και των Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Νεστάνης Μαντινείας. Ανήμερα, Δευτέρα 14η Σεπτεμβρίου 2020, λειτούργησε και τέλεσε την Ακολουθία της Υψώσεως του...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:31

Στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Νεστάνης Μαντινείας

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Νεστάνης Μαντινείας

Εορτάστηκε η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος την παραμονή της εορτής χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και των Χαιρετισμών στην Ιερά Μονή Γοργοϋπηκόου Νεστάνης Μαντινείας.

Ανήμερα, Δευτέρα 14η Σεπτεμβρίου 2020, λειτούργησε και τέλεσε την Ακολουθία της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Το απόγευμα στις 6:30 στον Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθούν οι Χαιρετισμοί του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού υπό του Σεβασμιωτάτου και των Εφημερίων της πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων