15/04/2024 15/04/2024 Το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας ,την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024, για πολλοστή φορά έλαβε σημαντική στήριξη εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαλεβής Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, ώστε αυτές τις άγιες ημέρες, που έρχονται, με αποκορύφωση το άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου ημων Ιησού Χριστού,...
15 Απριλίου, 2024 - 14:22

Στήριξη στο “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού” της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Διαδώστε:
Στήριξη στο “Καλάθι του Πτωχού Αδελφού” της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας

Το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας ,την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024, για πολλοστή φορά έλαβε σημαντική στήριξη εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαλεβής Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, ώστε αυτές τις άγιες ημέρες, που έρχονται, με αποκορύφωση το άγιο Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου ημων Ιησού Χριστού, οι αποδέκτες του ενδεείς συνάνθρωποί μας να μπορέσουν να έχουν το αναστάσιμο τραπέζι τους γεμάτο.

Η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής με την αδελφότητά της φρόντισαν να αποστείλουν τριακόσια κιλά ελαιόλαδο, 100 κιλά ζάχαρη, 100 κιλά αλεύρι και μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών και φρέσκου γάλακτος στο Πρόγραμμά μας.

Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν μαζί με όλα τα υπόλοιπα αγαθά, που συλλέγει το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» όλο αυτόν τον καιρό, σε ενδεείς συνανθρώπους μας στην Τρίπολη, στα χωριά μας, στο Άστρος, στο Λεωνίδιο, αλλά και στα Ιδρύματα της Μητροπόλεώς μας και στους Παιδικούς Σταθμούς της.

Ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, και οι συνεργάτες του Φιλανθρωπικού μας Προγράμματος ευχαριστούν θερμά την Ιερά Μονή Μαλεβής, την Καθηγουμένη της Γερόντισσα Παρθενία και όλη την αδελφότητα, ευχόμενοι Καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Σαρακοστής και Καλή Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων