21/07/2022 21/07/2022 Με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, ομάδα αποτελουμένη από Κληρικούς και εθελοντές πολίτες, πραγματοποίησε και εφέτος τη συγκομιδή πατάτας, όπως κάθε χρόνο, στα κτήματα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας στην Πλάκα Λεωνιδίου. Τα κτήματα της Εκκλησίας καλλιεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και παράγουν οικολογικά προιόντα, όπως βερίκοκα, ελιές,...
21 Ιουλίου, 2022 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2022 - 13:48

Συγκομιδή πατάτας στην Μητρόπολη Μαντινείας

Διαδώστε:
Συγκομιδή πατάτας στην Μητρόπολη Μαντινείας

Με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, ομάδα αποτελουμένη από Κληρικούς και εθελοντές πολίτες, πραγματοποίησε και εφέτος τη συγκομιδή πατάτας, όπως κάθε χρόνο, στα κτήματα της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Σίντζας στην Πλάκα Λεωνιδίου.

Τα κτήματα της Εκκλησίας καλλιεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και παράγουν οικολογικά προιόντα, όπως βερίκοκα, ελιές, πατάτες, ντομάτες, μελιτζάνες, πεπόνια, τα οποία διατίθενται για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως, αλλά και στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», το φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Από την μεριά του ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε οδηγώντας το τρακτέρ, αναλαμβάνοντας εργασίες.

Η επιστροφή στην εγκαταλειμένη γη και στην ύπαιθρο που τόσο έχει παραγκωνισθεί και απαξιωθεί, θα ωφελήσει με την παραγωγή την οικονομία και ο άνεργος θα βρεί δουλειά.

Μετά τη συγκομιδή της πατάτας ακολούθησε γεύμα στον περίβολο της μικρής Εκκλησίας, που υπάρχει στο κτήμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων