13/12/2021 13/12/2021 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας για συλλογή τροφίμων στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη, όπως όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα, ψωμί, πατάτες,...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 13:29

Συλλογή τροφίμων εν όψει εορτών από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Διαδώστε:
Συλλογή τροφίμων εν όψει εορτών από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου και φέτος, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας για συλλογή τροφίμων στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη, όπως όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα, ψωμί, πατάτες, λάδι, απορρυπαντικά, χαρτικά και πολλά άλλα.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσέφεραν το περίσσευμα της αγάπης τους στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά σε αυτή την προσπάθεια της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ευλόγησε με την παρουσία του τη συλλογή των ειδών και απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα και ευχές για τις επερχόμενες εορτές από τα τοπικά μέσα ενημερώσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων