11/12/2023 28/12/2023 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στη συλλογή τροφίμων για το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στους χώρους του ως άνω προγράμματος στην Τρίπολη. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη,...
11 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 0:04

Συλλογή τροφίμων στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Συλλογή τροφίμων στην Τρίπολη

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στη συλλογή τροφίμων για το Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού».

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στους χώρους του ως άνω προγράμματος στην Τρίπολη.

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη, όπως όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα, ψωμί, πατάτες, λάδι, απορυπαντικά, χαρτικά και πολλά άλλα.

Οι συμπολίτες προσέφεραν το περίσευμα της αγάπης για τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά σε αυτή την προσπάθεια της Μητρόπολης, ώστε να μην πεινάσει κανείς.

Επίσης η Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής έρχεται συχνά αρωγός στο φιλανθρωπικό Πρόγραμμα. Προσέφερε για τις ανάγκες του Προγράμματος μεγάλη ποσότητα λαδιού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, μετά τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής ευλόγησε με την παρουσία του τη συλλογή των ειδών.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων