25/08/2020 25/08/2020 Τα ονομαστήριά του  άγει την 30η Αυγούστου ο Μητροπολίτης  Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας αναφέρει: Γνωρίζομεν προς τον φιλόχριστον Λαόν της Μητροπόλεώς μας, ότι την 30ην Αυγούστου 2020, εορτήν του Αγίου πατρός ημών Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως άγει τα ονομαστήριά Του ο Ποιμενάρχης ημών κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και την παραμονήν της εορτής θα τελέση  Εσπερινόν ώρα 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό ΑΓΙΟΥ...
25 Αυγούστου, 2020 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 11:51

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μαντινείας

Τα ονομαστήριά του  άγει την 30η Αυγούστου ο Μητροπολίτης  Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας αναφέρει:

Γνωρίζομεν προς τον φιλόχριστον Λαόν της Μητροπόλεώς μας, ότι την 30ην Αυγούστου 2020, εορτήν του Αγίου πατρός ημών Αλεξάνδρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως άγει τα ονομαστήριά Του ο Ποιμενάρχης ημών κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και την παραμονήν της εορτής θα τελέση  Εσπερινόν ώρα 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κάτω Ασέας και την επαύριον κυριώνυμον ημέραν της εορτής θα τελέση την Θείαν Λειτουργίαν στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου του χωρίου Πάπαρι  Μαντινείας, τόπον της καταγωγής και της γεννήσεώς του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων