01/01/2020 01/01/2020 Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, δέχτηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη μικρών παιδιών και νέων, καθώς και των μελών της Στρατιωτικής Φιλαρμονικής Μουσικής και της Φιλαρμονικής του Δήμου Τριπόλεως, οι οποίοι έσπευσαν να αποδώσουν στον Ποιμενάρχη τα παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να του ευχηθούν από καρδίας...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 8:18

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Μαντινείας

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, δέχτηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την επίσκεψη μικρών παιδιών και νέων, καθώς και των μελών της Στρατιωτικής Φιλαρμονικής Μουσικής και της Φιλαρμονικής του Δήμου Τριπόλεως, οι οποίοι έσπευσαν να αποδώσουν στον Ποιμενάρχη τα παραδοσιακά Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και να του ευχηθούν από καρδίας έτη πολλά.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχαρίστησε όλους για τον κόπο που υποβλήθηκαν και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να διακονούν την παράδοσιν ευχόμενος σ’ αυτούς καλό και ευλογημένο το Νέο Έτος 2020.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων