29/01/2023 29/01/2023 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης τελέσθηκε σήμερα το κατ’ έτος καθιερωμένο ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των αειμνήστων Αρχιερέων και των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Τελέσθηκε μνημόσυνο και υπέρ αναπαύσεως της ψυχής πάντων των κεκοιμημένων Κτητόρων, Ευεργετών και Δωρητών του Ναού. Τη Θεία Λειτουργία και το ιερό...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 13:25

Το Μνημόσυνο των Αρχιερέων και των αρχιερατευσάντων στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Το Μνημόσυνο των Αρχιερέων και των αρχιερατευσάντων στην Τρίπολη

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης τελέσθηκε σήμερα το κατ’ έτος καθιερωμένο ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των αειμνήστων Αρχιερέων και των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Τελέσθηκε μνημόσυνο και υπέρ αναπαύσεως της ψυχής πάντων των κεκοιμημένων Κτητόρων, Ευεργετών και Δωρητών του Ναού.

Τη Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο τέλεσε με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος παρέστη στο ιερό Βήμα συμπροσευχόμενος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος.

Το Σάββατο το απόγευμα τελέσθηκε Τρισάγιο επί του κοινού τάφου των Αρχιερέων στον Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τριπόλεως.

 

     

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων