24/04/2022 24/04/2022 Το απόγευμα της αγίας και Μεγάλης Κυριακής του Πάσχα, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, συνχοροστατούντος του Βοηθού του, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος διένειμε εις ένα έκαστον...
24 Απριλίου, 2022 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 22:11

Τρίπολη: Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό του Αγίου Βασιλείου

Διαδώστε:
Τρίπολη: Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό του Αγίου Βασιλείου

Το απόγευμα της αγίας και Μεγάλης Κυριακής του Πάσχα, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Στον Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, συνχοροστατούντος του Βοηθού του, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεοκλήτου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος διένειμε εις ένα έκαστον το κατά παράδοσιν κόκκινο αυγό ανταλλάσσοντας τον Αναστάσιμο χαιρετισμό “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ – ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ”!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων