28/01/2024 29/01/2024 Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024, Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος Τριπόλεως. Της Ακολουθίας προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως,...
28 Ιανουαρίου, 2024 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 1:33

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας Αλέξανδρο τέλεσε ο Επίσκοπος Τεγέας

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Μαντινείας Αλέξανδρο τέλεσε ο Επίσκοπος Τεγέας

Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024, Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κυρού Αλεξάνδρου, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος Τριπόλεως.

Της Ακολουθίας προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Παρέστησαν Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως και άλλων Μητροπόλεων, καθώς και αρκετοί συγγενείς, συνεργάτες και πιστοί, οι οποίοι δέηθηκαν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού.

Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και, ακολούθως, εψάλη το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του κεκοιμημένου Ιεράρχου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων