25/08/2021 25/08/2021 Στην πυρόπληκτη Γορτυνία μετέβη σήμερα, Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, μαζί με Ιερείς και συνεργάτες του, όπου παρέδωσε ικανή ποσότητα ζωοτροφών στις δομές του Δήμου Γορτυνίας.   Παρών ήταν και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο εκ μέρους του οικείου Ιεράρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερεμίου, για την...
25 Αυγούστου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 22:04

Βοήθεια στους πυρόπληκτους της Γορτυνίας

Διαδώστε:
Βοήθεια στους πυρόπληκτους της Γορτυνίας

Στην πυρόπληκτη Γορτυνία μετέβη σήμερα, Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, μαζί με Ιερείς και συνεργάτες του, όπου παρέδωσε ικανή ποσότητα ζωοτροφών στις δομές του Δήμου Γορτυνίας.  

Παρών ήταν και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο εκ μέρους του οικείου Ιεράρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερεμίου, για την προσφορά στους δοκιμαζομένους αδελφούς από την αδελφή και όμορη Μητρόπολη και του μετέφερε τα σεβάσματά του.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, του ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα και μετέφερε τις προσωπικές του ευχαριστίες, αλλά και των κτηνοτρόφων του Δήμου του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να επουλωθούν οι πληγές, που άφησε πίσω η πυρκαγιά, το συντομότερο και υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας όποτε και σε ό,τι χρειασθούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων