10/01/2020 10/01/2020 Την καθιερωμένη, κατά τις ελληνορθόδοξες παραδόσεις, βασιλόπιτα έκοψαν ο παιδικός σταθμός, το νηπιαγωγείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας. Οι ειδικά διαμορφωμένοι, για την περίσταση ,χώροι υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές , οι οποίοι με περισσή αγωνία αναζήτησαν το φλουρί. Το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της κάθε βασιλόπιτας, παρέδωσε...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 18:46

Χαμόγελα κατά την κοπή της Βασιλόπιτας στο νηπιαγωγείο της ΙΜ Μαντινείας

Διαδώστε:
Χαμόγελα κατά την κοπή της Βασιλόπιτας στο νηπιαγωγείο της ΙΜ Μαντινείας

Την καθιερωμένη, κατά τις ελληνορθόδοξες παραδόσεις, βασιλόπιτα έκοψαν ο παιδικός σταθμός, το νηπιαγωγείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης
Παιδιών, της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι, για την περίσταση ,χώροι υποδέχτηκαν τους μικρούς μαθητές , οι οποίοι με περισσή αγωνία αναζήτησαν το φλουρί.

Το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της κάθε βασιλόπιτας, παρέδωσε εκ μέρους του Μητροπολίτου κ.κ. Αλεξάνδρου , ο Διευθύνων Σύμβουλος των δομών αυτών κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων