25/12/2020 25/12/2020 Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοιού, τελέσθηκε η Μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Στον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος. Ο Σεβασμιώτατος κατά τη Απόλυσιν ευχήθηκε στους πιστούς υγεία, το πολυτιμότατο αυτό...
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2020 - 20:22

Χριστούγεννα στην Τρίπολη με τον Μαντινείας Αλέξανδρο

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στην Τρίπολη με τον Μαντινείας Αλέξανδρο

Με λαμπρότητα και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοιού, τελέσθηκε η Μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Στον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Ο Σεβασμιώτατος κατά τη Απόλυσιν ευχήθηκε στους πιστούς υγεία, το πολυτιμότατο αυτό αγαθό, που έχει ανάγκη ο κόσμος αυτές τις δύσκολες στιγμές με την ευλογία του Γεννηθέντος Χριστού, τον οποίο πρέπει να επανενθρονίσουμε όλοι στις καρδιές μας.

Ακολούθως τελέσθηκε δευτέρα Θεία Λειτουργία, τη οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδίτης Βενέδικτος Καρύδης με τον Διάκονο Γεώργιο Γκανά, και τρίτη υπό του Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Σουρλίγγα και του Διακόνου Αλεξάνδρου Προκόπου.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων