25/12/2021 26/12/2021 Μεγαλοπρεπώς και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοιού, τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, η Μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Στον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κνουρίας κ. Αλέξανδρος. Ο Σεβασμιώτατος κατά τη Απόλυση ευχήθηκε στους πιστούς...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:04
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 2:35

Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στην Τρίπολη

Μεγαλοπρεπώς και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοιού, τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, η Μεγάλη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Στον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Ο Σεβασμιώτατος κατά τη Απόλυση ευχήθηκε στους πιστούς υγεία, το πολυτιμότατο αυτό αγαθό, που έχει ανάγκη ο κόσμος αυτές τις δύσκολες στιγμές με την ευλογία του Γεννηθέντος Χριστού.

Ακολούθως τελέσθηκε δευτέρα Θεία Λειτουργία, τη οποία τέλεσε ο Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Σουρλίγγας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων