21/09/2018 11/10/2018 Επ΄ ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, τέλεσε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ροδόπης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τους δικαστικούς και όλους του εργαζομένους “ἐπ’ ἀγαθῷ τῆς θέμιδος” και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμό και τις ευχές του προστάτου των Νομικών Αγίου Διονυσίου...
21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 7:03
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 11:06

Αγιασμός στα δικαστήρια Ροδόπης από τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων

Διαδώστε:
Αγιασμός στα δικαστήρια Ροδόπης από τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων

Επ΄ ευκαιρία έναρξης του νέου δικαστικού έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, τέλεσε την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου αγιασμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ροδόπης.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τους δικαστικούς και όλους του εργαζομένους “ἐπ’ ἀγαθῷ τῆς θέμιδος” και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμό και τις ευχές του προστάτου των Νομικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου προς απρόσκοπτον συνέχιση της διακονίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων