02/01/2019 02/01/2019 Το απόγευμα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επίσημης ευλογίας της βασιλόπιτας στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ιερού ενοριακού ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, ο μητροπολίτης Μαρωνείας – Κομοτηνής κ. Παντελεήμων απένειμε τον χρυσό σταυρό της μητρόπολης στους ιδρυτές της εταιρίας «SCHUR FLEXIBLES ABR ΑΒΕΕ» κ.κ. Ιωάννη και Χαράλαμπο Αργυρόπουλο και...
02 Ιανουαρίου, 2019 - 20:04
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2019 - 19:56

Για την προσφορά της στην κοινωνία βραβεύτηκε εταιρεία από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Για την προσφορά της στην κοινωνία βραβεύτηκε εταιρεία από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Το απόγευμα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επίσημης ευλογίας της βασιλόπιτας στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του ιερού ενοριακού ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, ο μητροπολίτης Μαρωνείας – Κομοτηνής κ. Παντελεήμων απένειμε τον χρυσό σταυρό της μητρόπολης στους ιδρυτές της εταιρίας «SCHUR FLEXIBLES ABR ΑΒΕΕ» κ.κ. Ιωάννη και Χαράλαμπο Αργυρόπουλο και στον διευθύνοντα σύμβουλό της Χρήστο Αργυρόπουλο, ως έκφραση ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης για την παντοειδή και πολύχρονη στήριξη στο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της τοπικής εκκλησίας. Ευχήθηκε, τέλος, υγεία και δύναμη στους ανθρώπους της εταιρείας, ώστε να συνεχίσουν την αξιομίμητη αυτή προσφορά τους στον τόπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων