27/01/2019 27/01/2019 Την κοπή της βασιλόπιτας του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Ίδρυμα Παπανικολάου. Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν νέες πολύτεκνες μητέρες και τα τέκνα πολύτεκνων...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 12:28

Κοπή πίτας των Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης σήμερα το απόγευμα στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Κοπή πίτας των Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης σήμερα το απόγευμα στην Κομοτηνή

Την κοπή της βασιλόπιτας του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Ίδρυμα Παπανικολάου. Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν νέες πολύτεκνες μητέρες και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018. Επίσης τα τέκνα που εισήχθησαν σε σχολές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όσα διακρίθηκαν σε καλλιτεχνικούς – αθλητικούς ή άλλους διαγωνισμούς. Στην κοπή της βασιλόπιτας ο Σύλλογος θα έχει την χαρά να φιλοξενήσει τον Ηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου αρχιμ. Εφραίμ ο οποίος με απόφαση της Ιεράς Μονής θα βραβεύσει τους φοιτητές και τις μητέρες τους με χρηματικά βραβεία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων