10/11/2018 10/11/2018 Στην ορκομωσία των δοκίμων αστυφυλάκων στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής παραβρέθηκε ο επιχώριος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, προσκληθείς από τον Ἀστυνομικό Διευθυντή Σχολών Αστυφυλάκων, προέστη της ακολουθίας της ορκωμοσίας δοκίμων αστυφυλάκων του τμήματος δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής. Μετά την τελετή ο...
10 Νοεμβρίου, 2018 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2018 - 19:09

Στην Ορκομωσία των δοκίμων αστυφυλάκων ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Στην Ορκομωσία των δοκίμων αστυφυλάκων ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Στην ορκομωσία των δοκίμων αστυφυλάκων στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής παραβρέθηκε ο επιχώριος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, προσκληθείς από τον Ἀστυνομικό Διευθυντή Σχολών Αστυφυλάκων, προέστη της ακολουθίας της ορκωμοσίας δοκίμων αστυφυλάκων του τμήματος δοκίμων αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Μετά την τελετή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συνεχάρη τους ορκισθέντας και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία με το φωτισμό του Θεού και τα δέοντα προς τη διοίκηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων