26/10/2018 26/10/2018 Την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα, κα Κέιτ Λόγκαν δέχθηκε το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της ιεράς Μητροπόλεως. Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε την υψηλή επισκέπτρια και τη συνοδεία της, η οποία ευρέθη στην Θράκη, τη Ροδόπη και την Κομοτηνή και την ενημέρωσε για τις...
26 Οκτωβρίου, 2018 - 9:22

Στον Μητρ. Μαρωνείας η Πρέσβης της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Μαρωνείας η Πρέσβης της Αυστραλίας

Την Πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα, κα Κέιτ Λόγκαν δέχθηκε το πρωί της 25ης Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στα Γραφεία της ιεράς Μητροπόλεως.

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε την υψηλή επισκέπτρια και τη συνοδεία της, η οποία ευρέθη στην Θράκη, τη Ροδόπη και την Κομοτηνή και την ενημέρωσε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και τις αρμονικές σχέσεις με την Εκκλησία της Αυστραλίας και τούς τοπικούς παράγοντες.

Ακολούθως, η κα. Πρέσβης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα για την υποδοχή, εξέφρασε το θαυμασμό της για το επιτελούμενο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και επεσήμανε τη συμπαράσταση της Αυστραλίας σε κάθε Ελληνική πρωτοβουλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων