24/01/2019 24/01/2019 H Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής διοργάνωσε διαγωνισμό παραγωγής γραπτού λόγου, ο οποίος απευθύνθηκε σε μαθητές/τριες των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ όλων των Δημοτικών Σχολείων του Ν. Ροδόπης σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλούνται όλοι οι μαθητές/τριες  των σχολικών μονάδων, που...
24 Ιανουαρίου, 2019 - 22:07

Τελετή Βράβευσης μαθητών στη Μητρ.Μαρωνείας

Διαδώστε:
Τελετή Βράβευσης μαθητών στη Μητρ.Μαρωνείας

H Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής διοργάνωσε διαγωνισμό παραγωγής γραπτού λόγου, ο οποίος απευθύνθηκε σε μαθητές/τριες των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ όλων των Δημοτικών Σχολείων του Ν. Ροδόπης σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Καλούνται όλοι οι μαθητές/τριες  των σχολικών μονάδων, που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό, να παραστούν, με τους γονείς ή κηδεμόνες τους, στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, αμέσως μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας προς τιμή της μνήμης των Τριών Ιεραρχών.

Στην Τελετή Βράβευσης θα παραστούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και εκπρόσωποι της Δ/νσης Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων