08/03/2024 08/03/2024 Την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό των Ακαδημιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου «Πανθρακικού», που βρίσκονται στον Ροδίτη. Στον Αγιασμό παρευρέθησαν η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και το Διοικητικό προσωπικό του ομίλου, οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για καλή...
08 Μαρτίου, 2024 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 20:50

Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό των Ακαδημιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του αθλητικού ομίλου «Πανθρακικού», που βρίσκονται στον Ροδίτη.

Στον Αγιασμό παρευρέθησαν η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και το Διοικητικό προσωπικό του ομίλου, οι οποίοι δέχθηκαν τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για καλή αγωνιστική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων