26/09/2020 26/09/2020 Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στο Δικαστικόν Μέγαρον Ροδόπης, επ’ ευκαιρία της ενάρξεως του νέου δικαστικού έτους. Ο Σεβασμιώτατος κατά την προσλαλιά του ευχαρίστησε τους δικαστικούς και άπαντας τους εργαζομένους «επ’ αγαθώ της θέμιδος» και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμόν και τας ευχάς...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 13:23

Αγιασμός για την έναρξη του δικαστικού έτους στη Ροδόπη

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη του δικαστικού έτους στη Ροδόπη

Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στο Δικαστικόν Μέγαρον Ροδόπης, επ’ ευκαιρία της ενάρξεως του νέου δικαστικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος κατά την προσλαλιά του ευχαρίστησε τους δικαστικούς και άπαντας τους εργαζομένους «επ’ αγαθώ της θέμιδος» και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμόν και τας ευχάς του προστάτου των Νομικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προς απρόσκοπτο συνέχιση της διακονίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων