24/09/2022 28/09/2022 Την Παρασκευή, 23η Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ροδόπης, επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους δικαστικούς και όλους όσους διακονούν «επ’ αγαθώ της θέμιδος» και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμό και τις πρεσβείες του προστάτου των Νομικών Αγίου...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 13:53

Αγιασμός για την έναρξη του δικαστικού έτους στο δικαστικό μέγαρο Ροδόπης

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη του δικαστικού έτους στο δικαστικό μέγαρο Ροδόπης

Την Παρασκευή, 23η Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο Δικαστικό Μέγαρο Ροδόπης, επί τη ενάρξει του νέου δικαστικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους δικαστικούς και όλους όσους διακονούν «επ’ αγαθώ της θέμιδος» και επικαλέστηκε τον άνωθεν φωτισμό και τις πρεσβείες του προστάτου των Νομικών Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προς απρόσκοπτη συνέχιση της υψηλής διακονίας τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων