11/09/2023 11/09/2023 Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Χρόνος 875” ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας με αφορμή τον Αγιασμό, που τέλεσε για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, μίλησε για τα παιδιά τα οποία χαρακτήρισε “ήρωες” της σύγχρονης εποχής. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίσης για το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης,...
11 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2023 - 20:18

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας για την νέα σχολική χρονιά αλλά και τα νέα του καθήκοντα ως Εκπρόσωπος Τύπου στη Δ.Ι.Σ.

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας για την νέα σχολική χρονιά αλλά και τα νέα του καθήκοντα ως Εκπρόσωπος Τύπου στη Δ.Ι.Σ.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό “Χρόνος 875” ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας με αφορμή τον Αγιασμό, που τέλεσε για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, μίλησε για τα παιδιά τα οποία χαρακτήρισε “ήρωες” της σύγχρονης εποχής.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίσης για το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, που ανακαινίζεται μέσω της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και Κομοτηνής, την προσπάθεια της Μητρόπολης για στήριξη των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, την πρόσφατη Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους, αλλά και τα νέα του καθήκοντα ως Εκπρόσωπος Τύπου στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

 

Αγιασμός στα Σχολεία της Ι. Μητρόπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στο 1ον και 8ον Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, στο Δημοτικό Σχολείο του Κοσμίου και στο 4ο Γυμνάσιον Κομοτηνής.

Απηύθυνε δε εγκάρδιον μήνυμα συμπαραστάσεως της τοπικής Εκκλησίας και του ιδίου προσωπικώς εις τον αγώνα των νέων για την απόκτηση της γνώσης και ευχήθηκε πατρικώς στους μαθητές, τους διδασκάλους και τους γονείς.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗ ΕΝΑΡΞΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων