02/12/2023 02/12/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε χθες, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κομοτηνής «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» την Ακουλουθία του Αγιασμού των εργασιών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης «Χρύσανθος Φιλιππίδης» για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα διπλώματα και τα πτυχία στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους...
02 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2023 - 15:50

Αγιασμός των εργασιών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας «Χρύσανθος Φιλιππίδης»

Διαδώστε:
Αγιασμός των εργασιών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας «Χρύσανθος Φιλιππίδης»

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε χθες, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κομοτηνής «Κοιμήσεως της Θεοτόκου» την Ακουλουθία του Αγιασμού των εργασιών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης «Χρύσανθος Φιλιππίδης» για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα διπλώματα και τα πτυχία στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους κατά τον παρελθόντα Ιούνιο (Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής έλαβαν οι: Αναστάσιος Ράπτης, Κωνσταντίνος Ράπτης, Νικόλαος Ράπτης και Στυλιανός Κουμουλίδης, ενώ Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής έλαβε ο Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης).

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους ιεροψάλτες, σπουδαστές και μη, ευλογημένη διακονία στο Ιερό Αναλόγιο, από την οποία έχει μεγάλη ανάγκη η Εκκλησία.

Επακολούθησε, στον ίδιο Ιερό Ναό, βραδινή θεία Λειτουργία, κατά την οποία έψαλε για πρώτη φορά, εν χορώ, το σύνολο των σπουδαστών της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων