14/03/2023 14/03/2023 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Ιερού Παρεκκλησίου των Τριών Ιεραρχών εντός του αύλειου χώρου του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεώς Μαρωνείας και Κομοτηνής. Την Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και...
14 Μαρτίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 19:34

Αγιασμός του ανακαινισθέντος παρεκκλησίου των Τριών Ιεραρχών στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Διαδώστε:
Αγιασμός του ανακαινισθέντος παρεκκλησίου των Τριών Ιεραρχών στο 1ο ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του Ιερού Παρεκκλησίου των Τριών Ιεραρχών εντός του αύλειου χώρου του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεώς Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Την Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού, παρουσία της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μαριγούλας Κοσμίδου, του Διευθυντού του Σχολείου και μαθητών.

Πλέον το ιερό Παρεκκλήσιο μπορεί να εξυπηρετεί τις λειτουργικές και λατρευτικές ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΝΤΟΣ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΧΩΝ ΣΤΟ 1Ο ΕΠΑΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων