16/11/2022 16/11/2022 Την Aκολουθία του Aγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της χορωδίας του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την αξία της λειτουργίας του εν λόγω Γραφείου, ευχαρίστησε τον χοροδιδάσκαλο...
16 Νοεμβρίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2022 - 17:19

Αγιασμός χορωδίας του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αγιασμός χορωδίας του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Την Aκολουθία του Aγιασμού τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της χορωδίας του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε την αξία της λειτουργίας του εν λόγω Γραφείου, ευχαρίστησε τον χοροδιδάσκαλο κ. Γεώργιο Πενέτη, και συνεχάρη τους συμμετέχοντες, καθώς πλαισιώνουν διάφορες δράσεις με φιλανθρωπικό κυρίως σκοπό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων