11/07/2021 11/07/2021 Στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής τελείται ιερά αγρυπνία απόψε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Η αγρυπνία άρχισε στις 20:00 και πιστοί έδωσαν το παρόν, για να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου Παϊσίου, που είχε τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο, και να προσευχηθούν. Ακόμα,...
11 Ιουλίου, 2021 - 22:15

Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο και στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο και στην Κομοτηνή

Στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Αγίου Παϊσίου στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής τελείται ιερά αγρυπνία απόψε, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Η αγρυπνία άρχισε στις 20:00 και πιστοί έδωσαν το παρόν, για να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου Παϊσίου, που είχε τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο, και να προσευχηθούν. Ακόμα, οι  πιστοί στάθηκαν και γύρω από τον ανδριάντα του Εθνεγέρτη Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιου, ενώ τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Φωτογραφίες: xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων