26/11/2023 26/11/2023 Επί τη εορτή του Οσίου Στυλιανού του Παμφλαγόνος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας της εορτής που τελέστηκε στη φερώνυμη πανηγυρίζουσα Ενορία στην Κομοτηνή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στον οσιακό βίο του εορταζομένου Αγίου και...
26 Νοεμβρίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2023 - 14:27

Δέηση υπέρ φωτισμού και διαφυλάξεως βρεφών και νηπίων ανέπεμψε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Δέηση υπέρ φωτισμού και διαφυλάξεως βρεφών και νηπίων ανέπεμψε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Επί τη εορτή του Οσίου Στυλιανού του Παμφλαγόνος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία της κυριωνύμου ημέρας της εορτής που τελέστηκε στη φερώνυμη πανηγυρίζουσα Ενορία στην Κομοτηνή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στον οσιακό βίο του εορταζομένου Αγίου και προέτρεψε τους πιστούς να μιμηθούν τις αρετές του, την προσευχή, την υπομονή και κυρίως την ακλόνητη πίστη του.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ανέπεμψε δέηση υπέρ φωτισμού και διαφυλάξεως πάντων των βρεφών και των νηπίων, των οποίων προστάτης είναι ο Άγιος Στυλιανός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων