13/06/2023 13/06/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής θα φιλοξενήσει στις Εκκλησιαστικές της Κατασκηνώσεις, στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών την 2η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, από 26 έως 28 Ιουνίου 2023, που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 300 παιδιά και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από έμπειρους προπονητές και παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές καλύτερα το...
13 Ιουνίου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 12:20

Δεύτερη αθλητική γιορτή στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Δεύτερη αθλητική γιορτή στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής θα φιλοξενήσει στις Εκκλησιαστικές της Κατασκηνώσεις, στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών την 2η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, από 26 έως 28 Ιουνίου 2023, που διοργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 300 παιδιά και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από έμπειρους προπονητές και παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές καλύτερα το άθλημα.

Προς τούτο, την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης, τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Χρήστος Κωνσταντινίδης και Μπάνε Πρέλιεβιτς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής Δημήτριος Σερετίδης, ο εμβληματικός προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνής και των μικρών Εθνικών Ομάδων Κούλης Ταξιλδάρης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων