16/11/2021 16/11/2021 Το πρωί της Τρίτης 16ης Νοεμβρίου 2021, οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής της μητροπολιτικης επαρχίας της Μαρωνείας και Κομοτηνής, ιδιαιτέρως όσιοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και άπορες οικογένειες, έγιναν αποδέκτες δεμάτων τροφίμων της δράσεως του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ». Οι δράσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού«ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ» πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.
16 Νοεμβρίου, 2021 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 21:06

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες στη Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες στη Μητρόπολη Μαρωνείας

Το πρωί της Τρίτης 16ης Νοεμβρίου 2021, οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής της μητροπολιτικης επαρχίας της Μαρωνείας και Κομοτηνής, ιδιαιτέρως όσιοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και άπορες οικογένειες, έγιναν αποδέκτες δεμάτων τροφίμων της δράσεως του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ».

Οι δράσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού«ΣΥΝ-ΕΝΩΣΗ» πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων