01/01/2023 01/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επισήμου Δοξολογίας για το νέο έτος. Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού και διαμοίρασε στους άρχοντες και στους πιστούς βασιλοπιτάκια, ευχόμενος πατρικώς, το νέο έτος 2023 να...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 18:47

Δοξολογία για το Νέο Έτος και Ευλογία Βασιλόπιτας στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Δοξολογία για το Νέο Έτος και Ευλογία Βασιλόπιτας στην Κομοτηνή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επισήμου Δοξολογίας για το νέο έτος.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Ενορίας του Ιερού Καθεδρικού Ναού και διαμοίρασε στους άρχοντες και στους πιστούς βασιλοπιτάκια, ευχόμενος πατρικώς, το νέο έτος 2023 να είναι ειρηνικό, ευλογημένο, πλούσιο έργων αγαθών και σωτήριο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων