21/10/2022 21/10/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», λαμβάνουν δράση για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού προβλήματος στην ακριτική Μητρόπολη. Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιείται το Πρόγραμμα «Αντιμετω­πίζοντας την υπογεννητικό­τητα», το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες γυναίκες και περιλαμβάνει υλική υποστήριξη με την...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 13:55

Δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας

Διαδώστε:
Δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», λαμβάνουν δράση για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού προβλήματος στην ακριτική Μητρόπολη.

Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιείται το Πρόγραμμα «Αντιμετω­πίζοντας την υπογεννητικό­τητα», το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες γυναίκες και περιλαμβάνει υλική υποστήριξη με την παροχή βρεφικών ειδών.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Σισμάνογλου 18, ώρες : 09:30 έως 13:30) και στον τηλεφωνικό αριθμό : 2531022642, το αργότερο έως την 6η Νοεμβρίου 2022.

Υπεύθυνος Προγράμματος : Διάκονος Λουκάς Γκαβαρδίνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων