31/03/2019 31/03/2019 «Είμαστε υπέρ κάθε απόφασης που σηματοδοτεί την περαιτέρω πρόοδο του ΔΠΘ» Σύμμαχος στην απόφαση κατάτμησης του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ στέκεται με δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Ο Μητροπολίτης, σχολιάζοντας την απόφαση της Συγκλήτου του ΔΠΘ για την δημιουργία τριών νέων τμημάτων που έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο...
31 Μαρτίου, 2019 - 12:56

“Είμαστε υπέρ κάθε απόφασης που σηματοδοτεί την πρόοδο του ΔΠΘ”

Διαδώστε:
“Είμαστε υπέρ κάθε απόφασης που σηματοδοτεί την πρόοδο του ΔΠΘ”

«Είμαστε υπέρ κάθε απόφασης που σηματοδοτεί την περαιτέρω πρόοδο του ΔΠΘ»

Σύμμαχος στην απόφαση κατάτμησης του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ στέκεται με δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Ο Μητροπολίτης, σχολιάζοντας την απόφαση της Συγκλήτου του ΔΠΘ για την δημιουργία τριών νέων τμημάτων που έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα της φοιτητιώσας νεολαίας αλλά και του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος, έκανε λόγο για μία απόφαση που σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη των Τμημάτων του Πανεπιστημίου της περιοχής στην Κομοτηνή. «Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Συγκλήτου η οποία μας χαροποίησε ιδιαίτερα και δηλώνουμε υποστηρικτές αυτής, καθώς και κάθε απόφασης που αφορά και έχει ως στόχο την πρόοδο του Πανεπιστημίου  μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:  paratiritis-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων