20/12/2022 20/12/2022 Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών από της Ιδρύσεως του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμων και τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχειρήσεως Πολιτισμού, Παιδείας...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 18:40

Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός”

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός”

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών από της Ιδρύσεως του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός», στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμων και τη στήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχειρήσεως Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου,  Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Βασιλειάδης, μετά την απόδοση εορτίων ύμνων από τη χορωδία, τόνισε στον λόγο του το πολυετές έργο του Συλλόγου.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο, εξήρε την προσφορά του Συλλόγου και προέτρεψε όλα τα μέλη να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αγάπη.

Τέλος ευχήθηκε, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, δημιουργικό και Χριστοφόρο το νέο έτος και υγεία, δύναμη και κάθε καλό στη ζωή όλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων