04/02/2020 04/02/2020 Τις ιερατικές οικογένειες τίμησε με πρωτοβουλία εορτίου εκδηλώσεως, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αρωγής Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής. “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του νέου έτους και ομίλησε καταλλήλως προς τους Ιερείς και τα μέλη των οικογενειών τους, όπου εξήρε την διακονίαν τους στο γεώργιο της τοπικής Εκκλησίας της ακριτικής...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 20:22

Εκδήλωση προς τιμήν των ιερατικών οικογενειών

Διαδώστε:
Εκδήλωση προς τιμήν των ιερατικών οικογενειών

Τις ιερατικές οικογένειες τίμησε με πρωτοβουλία εορτίου εκδηλώσεως, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αρωγής Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής.

“Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα του νέου έτους και ομίλησε καταλλήλως προς τους Ιερείς και τα μέλη των οικογενειών τους, όπου εξήρε την διακονίαν τους στο γεώργιο της τοπικής Εκκλησίας της ακριτικής και ευαισθήτου Μητροπόλεως και τους προέτρεψε να συνεχίσουν την ένζηλο και ένθεο προσφοράν τους για τη σωτηρία των ψυχών, ενώ παραλλήλως ευχαρίστησε τις Πρεσβυτέρες και τα παιδιά των Ιερέων για την συμπαράστασίν τους προς τους Εφημερίους και τους ενδυνάμωσε, ώστε να δίδουν την καλήν μαρτυρίαν στην τοπική κοινωνία”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων