11/02/2020 11/02/2020 Το απόγευμα της Δευτέρας, 10ης Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής εδέξατο την τιμητικήν επίσκεψιν της Εξοχωτάτης Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, η οποία ευρέθη στη Θράκη και τη Ροδόπη στο πλαίσιο της περιοδείας του Υπουργικού κλιμακίου στις αρχαιότητες και τα μνημεία της περιοχής. Μάλιστα, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συναντήθη μετά...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 13:50

Εκκλησιαστικά μνημεία της Κομοτηνής επισκέφθηκε η Λ. Μενδώνη

Διαδώστε:
Εκκλησιαστικά μνημεία της Κομοτηνής επισκέφθηκε η Λ. Μενδώνη

Το απόγευμα της Δευτέρας, 10ης Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής εδέξατο την τιμητικήν επίσκεψιν της Εξοχωτάτης Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, η οποία ευρέθη στη Θράκη και τη Ροδόπη στο πλαίσιο της περιοδείας του Υπουργικού κλιμακίου στις αρχαιότητες και τα μνημεία της περιοχής.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων συναντήθη μετά της Εξοχωτάτης Υπουργού τόσο στο Εκκλησιαστικό Μουσείο, όσο και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, προς την οποίαν εξέφρασε τας προσωπικάς ευχαριστίας διά την παροχήν οδηγιών και λύσεων προς συνέχισιν των εργασιών των προαναφερθέντων έργων, ανέπτυξε δε τα εν γένει προβλήματα των θρησκευτικών μνημείων της περιοχής και ήττήσατο την παρέμβασιν του αρμοδίου Υπουργείου διά την συντήρησιν και ανάδειξιν των μνημείων της περιοχής που συντελούν στην πολυπολιτισμικήν κληρονομιάν του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων